Създадена преди повече от 20 г., „Вита” е първата частна многопрофилна болница в гр. София. В болница „Вита” работят доказани специалисти от над 20 области на съвременната медицина.

 

Сред най-динамично развиващите се отделения в МБАЛ „Вита” е Отделението по Урология и съответно „Вита Простата Център”-ът като част от него. „Вита Простата Център” е първият в България център за диагностика и лечение на ДПХ и на Карцином на простатата. Екипът на Центъра предлага възможност за пълна диагностика и комплексно лечение на простатните проблеми чрез съвременна апаратура и индивидуален подход. Специалистите във Вита Простата Център са посветили дълги години от практиката си в лечението на простатата, като прилат приоритено безкръвни оперативни методи. Водещите принципи в работата на целия екип на „Вита Простата Център” са безкомпромисното качество на медицинските услуги, придружено с лично отношение и персонално внимание към всеки един пациент.

 

„Вита Простата Център” разполага с всички съвременни ендоскопски методи за лечение на заболявания на простатата, както и с последно поколение лазер за лечение на простатата

- Cyber TM Thulium 150 Watt лазер на Quanta System (т.нар. „червен лазер”).

 

big_logo6big_logo4big_logo7big_logo3big_logo2big_logo1
дизайн и програмиране: УебДизайн